fredag 5. september 2014

Kjøkkenet, før og etter

I sommer har vi pusset opp kjøkkenet. Ikke bare pusset opp, vi har helrenovert. E N D E L I G!! Jeg elsker å drive på kjøkkenet, ordne og fikse, bake og lage mat. Så et nytt, praktisk kjøkken har stått øverst på ønskelista leeenge før vi kjøpte huset! *kniiis* Og endelig har det blitt!

** OBS!! Bilderas!! **


Vi ville at kjøkkenet skulle bli stort, lyst og luftig, og valgte å slå  ut en vegg mellom kjøkken og spisestue. Da droppa vi rett og slett den gamle kjøkkenspiseplassen, og bruker spisestua også i det daglige. Spisestua ble jo så lite brukt før, kan jo like gjerne bruke den, i stede for at den bare står der og samler rot! :-p


Spisestua var egentlig ganske lita. Hadde ikke plass til å bruke den ekstra lemmen på bordet, og dermed begrenset det seg litt hvor mange vi hadde god plass til.


Kjøkkenet var falleferdig. Skuffer ramlet ned, enkelte stammer var løse, flere av skapene hadde ingen hyller, det var slitt og stygt.. Veldig modent for utskifting!


Underveis kom det fram en salig blanding av farger fra tidligere tiår.. Her sees også tydelig hvor veggen vi reiv har stått.Kjøkkenet er fra Ikea. Vi etterisolerte yttervegger og skiftet vinduer. Gulvet er Berry Alloc klick vinyl i fargen nepal grå.

Ble det ikke fint?

♥ Monica ♥2 kommentarer:

Jeg setter STOR pris på om du vil legge igjen en hilsen! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...